Tjooooo

Känns så dumt att jag inte kan hålla bloggen levande. Men jag är ju självklart lika fantastisk ändå ;) Så vad har jag och dela med mig idag? Jo inte så mycket faktiskt. Bjuder därför på en bild, blött hår, osminkad och jävligt trött.
 
 
Puss
 

Är det DU som blir uthängd den här gången?

Nervöst va? ;)

Skulle väl aldrig jag göra....;)

 

 


Åhhhhhh

Ååå var fan ska man börja? Var ett tag sen jag skrev. Varit lite upp och lite ner för Mickan kan vi milt påstå;)

Helgen som var var i alla fall fantastiskt rolig. Sen kan man lägga värdering i hur mycket fjortisvarning det är men det skiter jag i ;) Men sen har man alltid kul med rätt sällskap! Nästa gång blir det förhoppningsvis samma sällskap plus mina två söta systrar! Det ser jag fram emot. MYCKET!

Rent allmänt har jag en del  jag stör mig på. Och en del jag stör mig på. Till en person vill jag säga att jag finner det roande att personen säger sig kunna göra som den vill men det verkar ju inte så . Sen kan man vara ärlig känner jag... Men vad vet jag ;)

Höra av sig ibland är även det en god egenskap... Även jag kan vara kass på det men seriöst...

Sen det som stör mig mest just nu... Ger ett litet exempel.

Om jag som tjej/kille blir ihop med en kille/tjej som har säg två stycken barn som denne inte har hand om och själv väljer att skaffa ett barn ihop med den som inte tar ansvar för sina barn. Säg sen att detta går åt helvete och man väljer att gå skiljda vägar och om då denna förälder skiter i allt även denna gång, är det bara jag då som tycker att man liksom inte borde bli sååå sjukt chockad?? Taskigt? Mycket möjligt men det stör mig enormt...

"jag fattar inte alls hur han kan skita i sitt barn" Nä med du brydde dig inte om att han hade 2 barn tidigare som han sket i.... GULDSTJÄRNA till dig... Nu har jag fått spy ur mig lite ;)

Detta går även att applicera på annat.. Men för att undvika mer konflikter än nödvändigt så slutar vi där ;)

Lite bilder

Ja vi var ju och åkte massor av karuseller i helgen som var. Nu blev det inte bilder på alla men några bilder blev det.


Grodkarusell och den här tyckte Sam var riktigt kul!


En luftballongskarusell vi satt i (typ som parisehjul)


Den här var också kul!


Den här åkte båda barnen=)


Coolt med motorcyklar, när Sam åkte denna var jag och A och L och åkte en bergodahlbana i trä, Sjukt kul!


Lite bilar måste man också åka!


Här kör Sam runt på sin pappa, kan det varit då vi var och åkte en riktigt kul och blöt karusell?


Här satt jag och Samuel längst fram. Lovisa och Anne-Li i vagnen bakom oss=)


Upp med armarna är väl bra betyg?


Lovisa trampar på;)


Samuel låter pappa göra jobbet. =)


Den här var också rolig!


Tyckte Lovisa med och håret flög åt alla håll!

Sen var det några som inte fastnade på bild. En som flume ride som vi alla åkte, och de två andra jag nämde, sen någon som snurrade en del... sen var det några till..kommer knappt ihåg. Sen är jag tacksam för att det inte togs bilder när jag badade med barnen. Åkte lite kana med dom med=)

Ja det var lite bilder det! Puss

Plus och minus

Mitten på veckan och man lever. Lite drama här och där men man övelever. Trist att man måste lägga ner massor av energi på skit men vad fan gör man? Bit i hop och kör på. Tur man har så underbara människor runt sig. ♥

Fan vad dåligt med bilder slänger upp några tidigarel bloggbilder så det inte ser så jävla trist ut... ;)








Dagens plus

+ Ledig dag.
+ Träffat min snygging.
+ Träffat syster och B.
+ Goa barn.


Dagens minus

- Tvättat, tidigt också gäsp.
- Trött som ett as.
- Folk som måste skapa intriger.
- Anonyma åsikter. Fegt.


Händer allt lite ;)

Jo det ska man inte sticka under stol med. Trevligt värre. Eller borde hon inte ha ångest? Haha nej sånt har jag inte tid med. Blir lite röd om kinderna och går vidare.

Varit en händelserik vecka...Lite fest och lite andra nöjen. Igår var vi och åkte karuseller och var hemma vid tio och efter det mötte jag upp min fina som ville gå på torgfesten...Hade behövt massor av öl för att uppskatta det men som sagt fick träffa min fina så jag är nöjd.

Det händer mycket konstigt runt mig också. Trött jag bliiiir. Det går att kommunicera med mig... Det är helt okej att fråga om man undrar. Jag kan vara seriös ibland... Chock för en del kanske ;)

Vill lägga upp massor av bilder men min dator leker skadad så jag får väl fixa det under dagen imorgon. Lite kort har ju aldrid skadat.

Puss puss





RSS 2.0