Redan kvällen

Dagen har verkligen sprungit iväg men det är väl som man säger, tiden går fort när man har roligt=)


Tony och Samuel <3



Bad

Hej har just stressat upp ur badet, badade nämligen med Samuel som hade mat överallt då kommer Tony in och säger att han ska iväg o handla NU... Men det är ingen fara eftersom jag vill ha det handlat! Bara lite stressigt

Jaha ska snart lägga min stjärna för natten, han sitter här brevid och diggar musik=) men nu har han tappat tålamodet så nu ska jag gå in och mysa med honom i soffan. Puss o hej <3


Handlat!

Japp nu är vi hemma en sväng igen. Vi fick en del handlat...Lite presenter till Lovisa och en fotoram till vardagsrummet. Lite mat o grjer åkte också med i påsen när vi var på konsum.

Jag stör mig på en sak i den här lilla stan och det är att det inte finns en vettig leksaksaffär...Det är riktigt dåligt!!! Samma sak om man ska ha baby grejer det finns inget ställe istan som säljer barnvagnar osv...

Jaja sak samma vi hittar nog presenter ändå. Vi som sagt varit hemma och tagit en paus. Matat lillkillen och lastat av alla grejer vi har köpt och nu bär det av igen=)

Puss o hej<3



Hemma en snabbis=)

Japp nu har vi varit och fixat det som skulle fixas plus att vi tog frukost på stan. Hur gott och mysigt som helst. Dock är jag jämt lite för mätt...En kycklingbaguette och vatten var lite mycket att börja dagen med..Men jäkligt gott!

Ska alldeles strax ner på staden och leta efter lite presenter till tjejen som snart fyller år=) Ska även se om vi hittar lite kläder till killen. Han växer ju så enormt fort. Snart dags att rensa ur massa kläder igen.

Det är sååå enormt kul att min älskade sambo är ledig idag. Men nu ska vi dra Puss o hej <3


Godmorgon!

Godmorgon alla söta=) Har sovit underbart gott och vårat lilla yrväder vaknade inte förrens halv 8...Kors i taket! Springer runt och gör mig i ordning medans jag lyssnar på musik! Men nu blir det sminkning nästa!

Puss o hej <3


Godnatt

Japp så har man varit ute med hunden också... Skönt att röra lite på sig. Det är något jag ska komma igång med nu. Röra MYCKET på mig, det behövs..hehe=)

Borde gå och lägga mig och sova för man vet ju aldrig om sötast vaknar vid 5 tiden i morgonbitti. Jag hoppas på halv 7 eller något sånt=)

Men nu säger jag iallafall godnatt. Puss o hej <3

Så är det

Och nu är det redan kvällen och dagen har inte alls varit så lång och tråkig som jag trodde den skulle bli. Men det är ju för att de faktiskt blir vad man gör det till!

Kom hem för en liten stund sedan har nämligen suttit på min mammas uteplats och snackat skit och druckit kaffe. Inga fel det! Är rätt trött och borde lägga mig i vettig tid ikväll....men det lär ju märkas hur det blir med det=)

Nej nu ringde min syster och frågade om jag ville följa med henne ut med King och det är väl klart jag vill så nu måste jag gå!

Puss o hej <3


Bilder=)

Hittade ytterligare en grej att göra förut. Nämligen att gå igenom 10 skivor med bilder. Ska nämligen beställa lite bilder till ramarna jag köpte + till fotoalbumet.

I ramarna ska jag bara ha svartvita bilder men jag behöver ta lite mer bilder för att få det jag behöver. Så beställningen får vänta tills jag tagit de perfekta korten!

GUD vad mycket kort vi har tagit.....men det är ju så kul!

Puss o hej <3 


Våfflor

Har man inget att göra så är det bara att fixa sig något att göra! Det har jag gjort nu!

Jag har varit så snäll att jag gjort massor av våfflor till Tony. Till hans matlåda var det tänkt men ringde nyss och fick reda på att han är ledig imorgon. Inga fel det! Men han ville ha våfflor när han kom hem iallfall=) Japp mkt våfflor nu eftersom jag gjorde det även igår till Lovisa o hennes kompis.

Ne nu ska jag hitta på något annat att roa mig med Puss o hej <3

IKEA

Känns jämt lite surt att jag kunde ha varit på väg till ikea nu....Hade ju inte varit fel speciellt inte när jag skulle ha åkt med världen underbaraste Charlotte..... Men sånt är livet och som sag det kommer ju fler tillfällen....

Puss o hej<3

HEJ!!!

Hej=)

Sitter här med kaffekoppen i högsta hugg, det är ju bara den femte koppen idag ;)  Dagen ha varit lugn. Vanliga rutiner med andra ord. Lovisa har åkt hem till sin mamma och det är bara jag och Samuel hemma.  Jag sitter här och tittar på sötast när han virrar runt i gåstolen, det gäller att akta fötterna! Tony jobbar och slutar inte förrens vid 7...TRÅK.

Det känns som om det här kommer bli en LÅNG och TRÅKIG dag. Anledningen till detta är ju att Samuel fortfarande är sjuk ( hosta) och jag vill inte dra ut honom i onödan....Så vem vet det kanske blir en massa blogg inlägg istället!?

För annars när jag har de tråkigt passar jag ju på att städa men det finns ju inget att städa ju..Men det tackar jag för!

Puss o hej <3

Lördag och fint väder

Japp en perfekt beskrivning på denna dag=) 

Idag fick jag sova ut och vakna av mig själv snacka om att jag är piggelin =) Tack älskling! Och sen blir man ju som sagt inte på sämre humör av att solen strålar, det är underbart. Nu får vi hålla tummarna för att det är sommaren som är på väg och för att stanna!

På förmiddagen gick vi ner på staden och kollade lite kläder. Spanade ju lite eftersom Lovisa snart fyller år! Blev även en Lunch på stan. Och i och med det vackra vädret kunde vi sitta ute och äta. Mysigt de!

Sen har vi alla suttit på min mammas uteplats och druckit kaffe och haft det trevligt. Förutom Lovisa då som lekte med en kompis=)

Nu har jag just lagt Samuel och ska sätta mig och mysa med tjejen i soffan!

Och just det jag hoppas att min sambo får en jätte trevlig kväll=) Puss hej<3

 
 Klicka för att få bilderna större=)

Städat

Idag har jag haft fullt upp... Har ägnat hela förmiddagen åt att storstäda eftersom det är sååå jävla kul...¨Nej då så farligt var de inte men det känns skönt att det är klart!

Sen har jag roat mig med lite annat tex. varit på stan med min underbara mamma=)

Sitter här just nu och gäspar som aldrig förr och väntar på att det underbara kaffet ska bli klart. Något helt otroligt är att det blir den första kaffekoppen idag...Är något fel på mig idag;)

Nej nu ska jag ta o sätta mig framför tv:n med min kaffekopp och min sambo.

Puss hej <3

Hej=)

Dagarna springer iväg och det är redan onsdag...Jag hinner inte me ju=)

Dagen har varit väldigt bra har hunnit med en hel del faktiskt!  Började morgonen med kaffe hos syrran. Både trevligt och gott. Sen drog jag och den mindre syrran iväg till stan. För jag skulle shoppa lite grejer. Och jag kom faktiskt hem med några saker för en gång skull=)

Fick med mig:

2 jättefina ramar ( med plats för många kort)
1 par gardiner
1 duk

Ja det var nog det jag fick med mig hem idag, alltid trevligt med lite nya saker=)

Sen hemmåt för sambon skulle ju hinna göra sig iordning innan jobbet.  Spelade lite spel med Lovisa och fixade lite mat sen blev det mys i soffan med Samuel. Och Lovia hade det skoj och hade en kompis här. Så ja tror att vi alla hade en riktigt trevlig dag=)

Och nu sitter jag här och väntar på att Tony ska komma in genom dörren vilket han bör göra alldeles strax=)

Puss o hej <3

Favorit bild i repris!

AJ

Har så satans ont i handen... Ursäkta språket men förut när jag skull koka Samuels Flaskor o nappar så lyckades jag få kokhett vatten på min stackars hand. Det var ett  bra tag sedan nu men det gör fortfarande ont...Men jag orkar ju inte så under en kran hela kvällen;)

Det är alltså välidigt farligt att vara småbarns förälder?! hehe=)  Bara så ni vet ;)

Godmorgon

Ja måndag morgon och jag har just fått i mig lite frukost. Ska snart sätta på kaffebryggaren. Är väldigt trött men det blir så när ens illa stjärna vaknar 6 på morgonen=) 

Det är så otroligt tråkigt väder ute, det skulle inte förvåna mig ifall det började regna...Usch för vädret. Jag beställer Sol och värme resterande dagar den här veckan! Det är väl ok?

Idag händer väl inte så värst mycket. Lillen är ju sjuk, förkyld. Så jag kan väl visserligen roa mig med och göra någon nytta men det känns faktiskt inte så lockande.

Men nu kaffebryggaren nästa Puss o hej <3

Sötast!

Är tvungen och lägga in en bild till på min ÄLSKLING!


Jag och min stjärna



Jag och min lilla älskling igår! Han är inte lite trött här ;)


Hej!

Gårdagen var riktigt trevlig, en toppen dag!

Hemma hos mamma var vi. Hur mysigt som helst...Lite för ,mkt mat bara ;) Varför fortsättar man att äta när man är så enormt mätt? Speciellt när man vet att man ska äta efterrätt? Jo för att det var så otroligt gott. Min mamma är bäst  på att laga mat! Och så åt vi den efterätt vi alltid äter på midsommar. Glass varvat med maränger, jordgubbar och chokladsås. Det är nog den godaste efterätt som finns! Haha låter som vi bara åt hela tiden men det gjorde vi inte =) Ja det var en toppen dag iallafall!

Puss o hej <3

Ännu en vacker tjej

Emelie min syster (bonussyster) Jätte vacker!


Midsommar

Japp idag är det midsommar och jag hoppas att alla får en underbar dag!

Vi ska till min mamma och fira denna dag med mat och otroligt trevligt sällskap. Jag är färdig fixad, väldigt ovanligt att jag är klar först. Men nån gång ska man väl imponera på sambon ( annars är jag alltid klar precis i tid)

Och vad gör mina godingar nu då? Jo de sover i stora sängen och jag väntar på att lillen ska vakna. Så jag kan fixa lite mat o klä honom missommarfin.

Men nu ska jag nog stryka lillens skjorta Puss o hej <3

Utmanad

utmanad av Camilla:)

Regler:
Svara på frågorna om dig själv.
I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare.
Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1. Vad gjorde du för 10 år sen?

10 årsedan hmmm då var jag hela 12 år och hade sommarlov o lekte väl med mina älskade små syskon

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?
Fixa mat till Sam
Stryka kläder
Ner till mamma
Äta massa god mat
Ha riktigt trevligt


3. Godis jag gillar?
Choklad

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Massa saker hus, bil mm Massor av saker till mina nära o kära=) 

5. Städer/orter som jag bott i?
Kristinehamn

Jag utmanar alla som vill!


Hellu!

Hej tänkte dela med mig lite av min dag som inte började så jävla kul men det blev ju bättre=)

Dagen började med STÄDNING åååå så kul.  Jag börade städa och Tony tvättade kläder.Var väl färdig vid 1 men då är det jävligt rent nu oxå. Jag älskar när det är rent och luktar skurmedel (citron). Jo jag vet att jag är sjuk i huvudet;)

Efter den tråkiga städningen blev dagen desto bättre, mina älskade systrar kom upp och var sociala i omgångar och även ihop. Även min kusin Sophie tittade in på kaffe, hur trevligt som helst! Jag älskar när det kommer upp folk och dricker kaffe och är sociala. Det är liksom min grej ;)

Nej nu kom min sambo hem så nu tackar jag för mig

Puss o hej<3

Bilder på en av studenterna

Vackra kusinen Sophie från studenten och balen eller hur är hon vacker!!!

    

  

Aj

Tisdag och har hur tråkigt som helst just nu.... Inget bra på tv:n, Inget kul me datorn...(om ni har tips på bra bloggar skriv gärna vilka) Sitter helt själv Samuel sover Lovisa är hos sin mamma och tony jobbar....BLÄ  Kom och drick kaffe med mig ;)

Men annars så har dagen varit bra. Febern har sjunkit och så  var vi till tandläkaren förrut. Men det var ingen fara med Samuels tänder vad hon kunde känna eller se. Lillen kröp nämligen runt med nappen i munnen häromdagen och slog i munnen i en golvlist..AJ AJ AJ vad hemskt det var. När man blöder i munne ser det ut att vara så fruktansvärt mkt blod pga av salivet. Då är det inte lätt o ha is i magen...Men det gick ju bra som tur va!

Var även en sväng till min mormor och drack kaffe o min mamma hämtade rabarber. Som kankske resulterar i en god paj? Men eftersom jag ska va så jävla nyttig o bli av med mina MÅNGA överskottkilon så står jag över allt sånt...

Nej nu ska jag försöka hitta på något trevligt att göra Puss o hej <3


Avslutningen Bilder

Bilder från skolavslutningen=)
















Bilderna talar väl för sig själv....=) Puss o hej <3

Film

Så hamnade jag här igen.... otippat...nej inte speciellt. Har ju som sagt inte varit utanför dörren idag när lillen är sjuk och då blir man VÄLDIGT rastlös och då brukar de sluta att jag hamnar här framför datorn.

Jag börjar få ont i halsen och det har jag varken tid eller lust med, så det blir att ignorera så kanske det går över;) Sitter här och gäspar och borde väl igentligen sova men jag kan verkligen inte lägga mig 8 på kvällen. Det funkar verkligen inte.... Vill det inte heller för den delen...

Väntar på att min sambo ska komma hem han skulle och hyra film. Vi har helt olika smak på film men vi får se vad han kommer hem med. Jag sa att jag ville ha något som man inte behöver va me och tänka så mkt typ en komedi... Haha jag låter som en dum blondin. bara jag slipper tänka! Hehe men det är ju bara för att jag är så trött.....

Jag har lagt in bilderna på datorn nu så det kommer upp lite bilder inom kort=) Kanke redan ikväll jag får se om jag orkar men nu ska jag göra lite annat innan älsklingen kommer hem Puss o hej <3

hej å hå

Vill skriva men får liksom inte ut orden...inte så att det blir läsbart iallafall;) Men jag gör ett försök!

Lördagen var lugn välidgt lung efter allt stressande. Spelade spel, handlade godis och myste. Var nere och skulle kolla på balen men har man en barnvagnär det inte lätt att ta sig fram....Men vi gick längre ner o tittade så såg vi när de satt i bilarna iallfall=) Många vackra frisyrer och klänningar. Lovisas mest andvända mening lät ungefär OHHH MYYYY GOOOD=) 

Söndag alltså idag ;)  Haft lite besök av mamma syrran och kusinen Sandra. Seg som kola eftersom de inte blev nån värst sömn inatt, Lilla killen har fått feber stackars liten. Lovisa har åkte hem till sin mamma, Tony jobbar och Sam sover. Och här sitter jag utråkad som få.... Får bli allt för nu Puss o hej <3


AVSLUTNING

Hej! Dagen har varit bra men jämt lite stress....hehe men så ska det va när det är avslutning ;) Lovisa var så enormt vacker i klänning o tillbehör. Men det är hon ju alltid!!

Efter det vart det hem och då kan man säga att allt körde i ihop sig och tiden räckte inte till... Men när vi gjort det som behövdes göras så vart det hem och göra en tårta. Jag ,Lovia och Erica gjorde den enormt snygga (host host) tårtan. Nej då men den var faktiskt väldigt god!

Iväg för att se på Kusinerna o Emelie som tog studenten och sen hem för att faltiskt äta tårtan=)

Avslutar med en hälsning till de 3 studenterna!

FÖR NI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR NI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR NI HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VAD NI ÄR BRA!!!!!!!

OCH NI VAR JÄVLIG SNYGGA SKA NI VETA!!!!=) MEN GLÖM FÖR ALL DEL INTE ATT NI SKA KUNNA STÅ PÅ BENEN I MORGON. FÖR I MORGON ÄR DET JU BALEN.

PUSS O HEJ <3

Majsbågar

Vill blogga men är för trött... skulle nog inte bli ett allt för läsvärt inlägg om jag skulle försöka vara serisös...

Men lite kan jag dela med mig av. Kan säga att dagen har varit super stressig idag. Avslutningar o studenter i morgon. Lovisa går ut 1.an, Lilla syster Erica går ur 7:an 2 kusiner tar studenten och Emelie (bonus syrran) tar studenten! Inte lite folk på en gång. Jag hoppas o håller verkligen tummarna för att de ska få underbart väder!

Ska lägga upp bilder här på alla sötisar men först ska ja fråga dom om lov.

( Jag ber alltid om lov att lägga ut bilder på andra så ni behöver inte vara rädda för att dyka upp på bloggen om ni inte vill) Och om jag någon gång skriver om någon som inte vill vara med på bloggen komentera bara det så tar jag genast bort det.

Haha det blev ett ganska serisöt inlägg ändå ;)

JAG HITTADE MAJSBÅGARNA IDAG!!! TOTAL LYCKA!!! DÄR FÖRSVANN DET SERIÖSA

PUSS O HEJ <33333


Glömsk

Onsdag o halva veckan har redan gått.... Tur man hänger med i svängarna ;)

Idag har det varit en mycket trevlig dag! Jag Sam o syrran hälsade på min kusin. Har ju rätt många men idag var det Sandra som fick sig besök och hennes lilla otroligt underbara tjej Fillipa. Där dracks det kaffe och vi hade det jätte trevligt! Tyvärr blir det allt för sällan men de får de bli ändring på!

Sen drog vi alla ner till stan och hamnade på café paus och där passade jag på att äta en lunch baugette. Det var riktigt längesen som jag åt/ fikade på stan. Men det har ju lite med hela vara nyttig grejen att göra!

När jag hämtat Lovisa och jag skulle låsa upp dörren böjade regnet  ösa ner och då insåg jag snabbt att mina nycklar låg innanför den låsta dörren...FAN! Tur att man bor granne med mamma o syrrorna vi sprang över dit medans jag ringde Tony som redan var på jobbet. Och allt fixade sig mkt snabbt! Tack älskling <333

Men enligt Lovisa var det faktiskt inte mitt fel, det var ju Tony som hade låst in mina nycklar..hehe hon är för go!

Puss o hej <3

Bad

Idag har det oxå varit en varm och mysig dag! Lite mer blåst men det har faktiskt varit skönt. Vi har väl myst hela dagen lång.

Hämtade Lovisa vid halv 2 och drog ut och bada. Lovisa var som vanligt fisken i vattnet. Sameul satt lite i kanten av vattnet nån minut för det var lite för kallt tyckte jag. Men han blev lite avkykd iallfall! Jag badade inte däremot gick jag i ganske långt eftersom pissenisse lyckades kissa ner sin mamma ;) Det var inte så kallt som jag trodde men det var inte så varmt så att jag doppade mig!

Ännu e mysig dag i solen med andra ord!  Puss o hej <3

Mysigt

Idag har det varit en underbart mysig dag! Vi har nämligen promenerat till tonys föräldrar och deras underbart mysiga kolonilott. Där satt vi och njöt under parasollet var ju alldelses för varmt i solen;)

Och Samuel fick bada i en balja och det var en riktig hit! Han satt och plaskade och var helt överlycklig och skvätte ner båda mamma o pappa och även farmor o farfar fick nog några droppar vatten på sig =)

Sen när vi lillen hade badat klart så vart det torkning o välling för att sen somna helt uttmattad. Och då var maten klar för vi grillade nämligen idag igen. Korv o grejer hur gott som helst!

Vid 8 var vi tvugna att bege oss hemåt för en viss herre trivdes inte alls med att ligga i vagnen och sova så blev det en promenad till Maxi för att köpa lite godsaker för idag är det ju lördag.

Nu sitter jag här och är spy mätt och har insett att mina ögon är mer sugna på godis än min mage ;) haha jag är värre än barnen! 

PUSS O HEJ <3


Grillat

Veckan har bara sprungit iväg och det är redan fredag. Underbart väder har man ju haft hela veckan också så den mesta tiden har ju spenderats utomhus i det vackra vädret!

Idag då? Jo kom hem här vid 8 tiden efter att ha grillat hos min mamma. Det var helt underbart gott. Potatissallad och grillkorv (är inte så förtjust i kött) sallad o bröd slank lätt ner. Men eftersom ja är så jävla nyttig så dracks det loka.

Angående min vikt är jag så jävla missnöjd så nu jävlar! Har blivit bjuden på godis/ fikabröd mm och tackat nej men jag har varit jävligt sugen!!! Häromdagen hade tony köpt en glass åt mig pga att det var så himmla varmt. Men den stoppade jag i frysen och ser fram emot att få äta imorgon!

Men nu ska jag nog lägga mig framför tv:n en stund o se om det finns något sevärt, Puss o hej <3

Bilder på de sötaste i världen!!!

 


Hej!

Har fler samma problem som mig med bloggar? Jag kan nämligen inte godkänna när jag skrivit en komentar....men men det kommer väl funka så småning om!

Idag har det varit en jätte mysig dag. Vi har varit på sjörövarfest. Trevligast var ju förstås sällskapet! Eller hur Linn? =) Och med tanke på Linn så vill jag önska henne lycka till imorgon!

Men nu ska jag gå över till mina syrror o dricka kaffe Puss o hej <3


Helt åt....

Hade en riktigt tråkig dag igår....Allt gick helt åt helvete kan man lindrigt sag säga..hehe ne inte riktigt hela men nästan=) 

Dagen började med att jag var trött som ett as för att ja inte hade sovit under natten. Så då la ja mig vid 8 när Sam skulle sova igen och det skulle ja inte gjort....För tröttheten gick över i fruktansvärd huvudvärk. Men det var ju ingen nyhet så då får man skylla sig själv.. 

Sen skulle jag ringa ett samtal med min mobil, då har det jävla ljudet på telefonen pajat. Men när jag tog på högtalarfunktionen så funkade det...trodde jag ja. MMMM visst ingen hörde ju mig!? Irriterande... Jaja tänkte jag man kan ju iallafall skicka sms.

Nejdå vid det här laget har hela telefonen flippat ur och ringer upp till mina kontakter i teleboken helt själv.....Panik och sliter ur battiriet. Men innan detta lyckas jag komma in i tele boken för jag skulle ringa A för och bestämma när vi skulle hämta Lovisa. Skriver upp nummret på datorn och ringer fån ca 13 fram till 15 upptaget...

Men då pratar ja me min sambo o jag frågar efter nummret och jag har tagit fel på sista jävla siffran......Jävla klant!

Men sen vart dagen bra efter jag stressat färdigt och fixat en ny mobil (Lånar syrrans gammla TACK syrran)

Sorry för mitt välvårdade språk ;) Puss o kram <3


Hejsan

Måndag igen och klockan bara springer iväg;)

Idag har jag roat mig med att gå på stan och leta lite sommarkläder till Samuel...men jag tycker de finns så lite o välja på....Men ska ner o kolla igen i veckan, kan ju ha missat något. Vet någon nån sida med snygga pojkläder i strl 80 får ni gärna dela med er=)

Var även nere på Gröna lyktan floating och spa och hälsade på och drack kaffe=)

Just nu väntar jag på att Samuel ska vakna så jag kan ge honom  lite och äta innan vi ska gå och handla. Puss o hej sålänge!

Hej!

Just kommit hem efter att ha varit på kalas, Käkade potatissallad o grejer hur gott som helst. Men bäst var ju att man satt ute o åt Älskar när man sitter ute o det är varmt + att maten ALLTID är godare när man sitter ute i solen!

Och har man tur kan man ju få lite färg också=) Men nu ska jag fixa med lite annat! Puss o hej <3

Lite bilder ...

Lite bilder från Fastingen!













Puss o hej <3


RSS 2.0