Måndag

Så har veckan dragit igång. En måndag med lite av varje. Föreläsning 10-13. Inga problem om jag inte var så satans trött. För det var jag. Höll ju på att missa hoppa av bussen vid uni men jag vaknade precis för avstigning. Tröttheten kommer från en liten herre som vaknade 5... Sen var väl det inte det bästa att vara uppe till ca 1.

Hem och fixade det vanliga för att sedan gå iväg på Lovisas första innebandy träning. Man får testa 3 gånger innan man bestämt sig men fröken har redan bestämt sig. " Ja jag vill verkligen gå på det här! Kommer ni och kollar när jag spelar?" Riktigt bra val för hon var riktigt duktig och man såg att hon hade jättekul! Så onsdag är nästa tillfälle och det ser hon fram emot.

Sen har jag grejat lite. Dock går allt på halvfart. Har huvudvärk. Kan vara på grund av brist på sömn kanske?
Gav upp mina planer för kvällen och tog ett varmt bad istället och nu ligger jag här i sängen med min lilla dator.



Finaste tjejen.




Fredag

Klockan är nio och jag hade inte haft något emot att sova. Försökte övertala mini att ligga och gosa med sin mamma men nej upp och hoppa. La oss i soffan och tittade lite på disney för att sen hoppa i ett bad. Nu är mini klädd och kaffet är på. Frukost snart.

Dagen är planerad. Möte 11 och sen drar vi till Karlstad. Sam har redan bestämt vad som ska ätas. Åker man till Karlstad ska man äta hamburgare.

Nej frukost var det. Puss puss <3


Tiden går för fort! Liten buse!


Jo då



Idag kommer denna vara min bästa vän. Den och en stor kaffe på pressbyrån. Ett par huvudvärkstabletter känns inte helt osannolikt det heller. Huvudvärk? Japp! Skulle kunna lägga mig under täcket och sova hela dagen. Det går givetvis inte. Har druckit massa vatten också men det har inte hjälpt.

Dagens planer. Åka till Karlstad med 12 bussen för en föreläsning. Åka hem 16 för att sen möta upp Tony och Sam på gympan så Tony kan dra vidare till jobbet. Sen stoppa något i magen på mig och mini. Lägga  mini och om jag fortfarande har så här ont så kommer jag göra honom sällskap.

Nej mer kaffe. Puss puss <3

Buss

Att åka buss är rätt så tråkigt. Av flera anledningar men den största anledningen är andra människor som inte visar hänsyn. När en buss är nästan full och det stiger på ett antal personer som också ska med bussen så vore det ju trevligt om dessa kunde få en sittplats utan att behöva leta halft ihjäl sig efter en plats när det finns lediga platser men som flertalet har lagt sin väska eller ryggsäck på. Så stirrar de gärna rätt fram för att undvika ögonkontakt så ingen ska fråga den tydligen otroligt obekväma frågan " Kan jag sitta här" Jag HATAR det. Jag förstår att man vill sitta själv, det är bekvämt men ärligt talat är det värt att någon annan får stå? Vissa busschaförer kollar de lediga platserna och då får man ju oftast sitta ner efter dennes påtryckningar om att det är en plats per person. Är inte folk bättre uppfostrade än så? Jag kan dessutom säga att det inte är ungdomar som är överrepresenterade i denna otroligt ouppfostrade grupp.

Ja nu fick jag det sagt!






Fredag

Fredag idag. Hemma med Sam som nog kunde gått idag för hostan är bra än så länge. Bättre att ta det säkra före det osäkra!

Fick sovmorgon till nio och det tackar jag för. Vi ska ner till tvättstugan och ta upp tvätten om 30 min. När jag satt här försvann mini. Trodde han lekte i i rummet. Men han hade hämtat dagens klädsel. Allt utom strumpor och kalsonger. Ligger för högt upp. Så idag är det jeans från hm, svart och grå tunn tröja med luva och en svart adidaströja. Nu är det bara jag som ska byta om. Från t-shirt och trosor till? Ja den som lever får se.

Dagens planer? Kaffe hos syster. Vi väntar på sms;). Ringa ett par krångliga samtal...


Sam tar kort med vår gamla kamera.


Mini

Snart är klockan nio. Jag gör absolut ingenting just nu. Hör bara mini som andas. Han ligger i vår säng. Ska bära honom till sin säng snart. Har legat här och haft lite koll då han har fått en hemsk hosta. Nu har han inte hostat alls på ett tag får hoppas det håller i sig.

Med tanke på mini. Han är rolig han. Tre år gammal och sån vilja och roliga saker han har för sig. Vi kan ta det med kläder som exempel! Jag köpte mysbyxor och lite mjukare byxor åt honom för att jag tänkte att det är ju bekvämt att ha på sig. Nej då inte om man heter Sam. Han använder bara jeans. Han vill inte ha något annat än jeans. Haha! Nu tycker jag inte det är ett problem och han får mer än gärna bara använda jeans om han vill. Dock ligger det fina byxor i garderoben som knappt är använda;) Frågar man honom om när han kan tänka sig använda mysbyxor är hans svar " På natten när ja sover". Inne på lindex en dag så tittar vi lite på kläder. Han kommenterar att jeansen är snygga men så ser han ett par mysbyxor med blixten på och säger att dom var skitsnygga. Jag frågor honom då om han vill ha de byxorna. Svaret? " Men mamma det är ju inga jeans" Följt av ett litet skratt.  Vad kommer näst ;). Och bara så ni vet så kan man köpa gröna snippor på netto. Det har han talat om för han ska nämligen köpa det till sig själv. Haha!

Ja det blev ett inlägg om mini det. Jag ska nämna en mini till. Mosters mini. 6 månader idag. Underbara sötnosen det!

Puss puss<3






Det är väl klart

Haha! Markus självklart är du en underbar människa! Lovar att inte glömma dig nästa gång ;) Men kom på att jag glömde en mini prins med. Mosters älskling!


Morgon

Trött och seg. Mini däremot är pigg som få! Morgonen har bestått av lite mys i soffan. Grötfrukost. Inte till mig jag hatar gröt. Känner mig taskig när jag ger Sam det men han gillar ju det. Nyttig kille som käkar fiberberikad havregrynsgröt. Tänk om jag kunde vara lika nyttig. Jag ska äta frukost. Sen. Eller dricka frukost. Kaffe är grejer det.

Snart ska vi gå till dagis. Vill inte. Det ser kallt och halt ut. Jag fryser redan. Sedan står det plugg på schemat. Som vanligt. Måste hämta böcker på bibblan med. Inte mindre än 3 stycken. Skulle vilja läsa en bok för nöjes skull. Ge mig förslag!?

Klockan 14 hämtas mini. Vad ska vi hitta på då? Jag vill göra något kul. Igår efter dagis var vi och hälsade på min söta mormor. Någon annan som får besök av oss idag kanske?


<3

Blogglusten finns men inte orden.

Är väldigt tacksam för alla Underbara människor runt omkring mig. För att nämna några.

♥ Min sambo.
♥ Samuel.
♥ Lovisa.
♥ Mamma.
♥ Erica.
♥ Camilla.
 
Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar er. Det är omöjligt.



 

Tillfälligt avbrott

Ja det har det varit här på bloggen och anledningen tar vi inte här. Det är lite för privat. Nu tror jag dock att jag återkommer med bloggandet;).

Idag är det lördag och jag är lite små seg. Dricker kaffe i soffan med min sambo och vi hör barnen få härliga skrattattacker vid datorn.

Planer för dagen: Dricka upp kaffet. Göra iordning mig. Packa våra badkäder. Gå till badhuset.

Puss puss<3


Fan

Idag är det ingen bra dag. Mår dåligt men kan inte sätta fingret på vad det är. Kroppen vill inte samarbeta. Inte alls. Det är jobbigt. Kaffe måste vara lösningen på mitt problem. Kaffe är bra grejer det! Kan inte gå runt och må dåligt på en lördag. Har ju faktiskt planer.

* Leka och underhålla lillkillen som också verkar lite hängig eller så är han bara trött. Lovisa med om hon inte springer iväg eller om de leker här.

* Klippa lillasyster 3.

* Handla godis. Tror inte barnen går med på något annat!? =).

* Laga mat. Något enkelt om jag ska må så här. Orkar inte stå vid en varm spis förlänge i detta skick.

* Skulle vara skönt att få frisk luft mer än promenaden till affären.

Sen borde jag dra fram dammsugaren men det tänker jag för en gångs skull inte göra fast jag mår piss. Blir det bättre så ska jag ta ett varv med den. Jag borde plocka bort lite men det lär märkas.

Nej lite kaffe skulle väl fixas så jag helt plötsligt mår toppen!


Tänk om man kunde gömma sig hela dagen. Eller alternativt få må bra!

Nej nu ska jag se någon sånguppvisning med Lovisa och Sam! De har tränat ett tag så nu är man välkommen att titta!

Fredag


Bild från Samuels luciafirande på dagis. Snabb på att lägga upp bilder!

Vilken dag. Plugg till det var dags att hämta barnen från dagis och fritids. Tog direkt en sväng till Coop för att handla för middagen. Hem och busade i snön innan de ville in. Då var klockan fyra. Sen var det projekt måla med vattenfärger. Jag passade på att hacka alla grönsaker och lökar eftersom det blir en del när man ska göra nachos. Sen var det otroligt mysigt att Tony slutade fem! Så när han kom hem så åt vi nachos och det var riktigt gott! Trodde dock inte att Sam skulle vara sugen på att prova. Så fel jag hade och han älskade det! Kul!

Efter maten myste vi upp oss i sofforna och såg en film. Cats and dogs tror jag den hette eller om det var tvärtom ;) Båda barnen gillade den och det var en helt okej film för oss att glo på=). Blev informerad av Lovisa att lets dance börjar ikväll så då fattade jag vad hon ville se. Sam fick ligga och somna i soffan och det tog inte många minuter.

Kvällen fortsätter i samma mönster. Mys i soffan. Är ganska seg så det är rätt lagom.

Ja just det. Jag är världens klantigaste. Om jag inte ramlar hela tiden så slår jag i huvudet! Haha hur lyckas man?


Kul


Kvällen nu. Vi var som sagt ute i snön och härjade och Lovisa och hennes kompis mötte upp oss. Roligaste leken för dagen var att försöka få ner mig i snön. Roligt hade vi men efter en timme så frös vi och gick in istället. Lovisa hade två kompisar här och Sam fick vara med och leka så då blev jag rätt rastlös! De hade startat ett band. Sam på gitarr, någon på keybord, någon sjöng och en gitarr till. Man kan säga att det var hmmm.. ja vackert är inte rätt ord;) De härjade här i många timmar=).




Snö

Torsdag. snöyra utan dess like. Vi var faktiskt ute igår efter att ha köpt 2 st pulkor. Sam har tröttnat på boben och Lovisas tefat är borta. Tror det ligger djupt under snön någonstans ;) Vi gick till kullen och skulle åka men det var lättare sagt än gjort. Det var sjukt mycket snö, hade snö upp till knäna. Så när man skulle åka pulka kom man ingen vart. Vi övergav backen och hittade gigantiska snöhögar att klättra i. Det var riktigt kul och så härjade vi i snön. Blev nerkastad av min kära sambo men han fick tillbaka ;) Givetvis slängde vi ner barnen i snön med!

Idag är det som sagt ännu värre. Snöar utan dess like... Men vi har underhållt oss med att måla men snart ska vi ut och leka. Det tycker Sam. Så vi testar. Ska skicka ett sms till fröken och se om hon ska möta upp oss;) Nej nu ska vi ut i snön puss puss <3


Här har vi någon som älskar snö!

Grattis älskling

Så var det ingen vanlig dag utan min sambos födelsedag! Grattis! Vi har haft en bra dag. Hunnit med lite nyttiga saker också. (Plugga).

Givetvis fick Tony vakna till sång och frukost på sängen. Lite små symbolika paket. Han fick ju sin present i förskott=). Sen har vi hunnit med att bowla också. Det var riktigt kul. Båda barnen älskar att bowla så då fick vi riktigt nöjda barn!

Födelsedagsfika med tårta har vi också hunnit med ikväll! Så dagen har varit perfekt!


=)

söta som socker!



RSS 2.0